Vācieši ir izlaiduši uzlabotu VW Golf R 333 sēriju ar ierobežotu tirāžu


Pēdējā laikā internetā bieži uzpeld ziņas par Golf saimes paplašināšanos no vācu koncerna Volkswagen. Šoreiz ierobežota VW Golf R 333 hečbeka variācija tiek prezentēta spilgti dzeltenā krāsā ar spīdīgi melnu jumtu un papildu ārējiem pielāgojumiem, kas pieejami tikai prezentētajam jaunumam.

Nav noslēpums, ka auto ir salikts uz jau labi zināmās Golf R Performance platformas, kas spējusi nostiprināties vairākos veiksmīgos VW modeļos. Kas attiecas uz jauno Golf R 333, tad bija individuāla izplūdes sistēma ar radošiem titāna izpūtējiem, matricas gaismām, kā arī modificēta emblēma, kas atdala LED joslu priekšpusē.

Riteņi sastāv no 19. rādiusa diskiem ar izteiktiem ziliem suportiem. Salonā ir ērti krēsli no kvalitatīvas ādas un īpašs panelis ar sērijas numerāciju.


Tehniskā sastāvdaļa palika nemainīga, kas nozīmē, ka zem motora pārsega joprojām atrodas divu litru turbodzinējs ar 333 zirgspēkiem un 420 ņūtonu griezes momentu.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/

Līdzīgas ziņas

Pārdošanā nonāca budžeta klases sedans Skoda Slavia

Jaunais Skoda Slavia sedans nonāk sērijā. Nākamais budžeta modelis no Čehijas parādīs pircējiem visas priekšrocības, ko sniedz moderna lēta automašīna, kas lepojas ar pilnīgi saprātīgu iespēju kopumu un labu izskatu. Tālāk ir sniegta detalizēta novitātes analīze.

Citroen C3 Aircross pārdzīvo sejas korekciju

Citroen C3 Aircross ir labs vidējas klases franču krosovers, ko šobrīd labi pārdod daudzās Austrumeiropas valstīs. Automašīnai trūkst zvaigžņu no debesīm un tā stingri ieņem savu budžeta nišu, piedāvājot pircējiem saprātīgu iespēju komplektu par nelielu naudu. Nesen modelis saņēma pieticīgu

Nissan izlaidīs elektrisko krosoveru

2020. gadā Nissan izlaida elektrisko krosoveru ar nosaukumu Ariya.

Jaguar I-Pace apskats

Iepazīstinām ar 2020. gada labāko automašīnu.
Лучший автомобиль